fbpx

De ce sa iti creezi o rochie de seara la comanda?

De ce sa iti creezi o rochie de seara la comanda?

Rochia de seara perfecta este greu de gasit, iar cautarile in mediul online cat si orele petrecute prin magazine par sa faca aceasta sarcina de-a dreptul dificila.

Orice achizitie online vine la pachet cu riscul ca marimile sa nu coincida sau ca rochia aleasa sa aiba nevoie de modificari ulterioare, lucru care presupune timp.

Tu poti economisi timp si de ce nu, chiar si bani alegand un atelier de croitorie care sa iti realizeze rochia de seara la care visezi la comanda.

De ce sa iti creezi o rochie de seara la comanda?

Tu alegi modelul

Alegerea modelului este printre cele mai importante decizii. Adesea modelele la care visati nu exista pe piata, caz in care singura optiune este realizarea rochiei de seara la comanda. Acest lucru va permit sa alegeti modelul mult visat si chiar sa il personalizati.

Pretul

Tu esti cea care alege pretul rochiei. Fiecare atelier de croitorie are pretul sau insa aveti foarte mare control asupra pretului materialelor pe care le alegeti. Cu toate astea va recomandam sa nu faceti rabat la calitate deoarece acest lucru se simte in timp.

Calitatea

Alegerea materialelor o poti face tu sau poti tine cont de indrumarile specialistilor. Nu renunta la calitate, deoarece o calitate scazuta a materialelor poate afecta aspectul produsului final.

Potrivire

Prin crearea rochiei de seara mult dorite la comanda veti sti cu siguranta ca aceasta se va potrivi perfect corpului tau.

Fiind realizata dupa marimile si dorintelor tale, rochia va fi unicata si te va face sa stralucesti si sa atragi privirile tuturor extrem de usor.

Sentiment

Sentimentul pe care il ofera o rochie creata pe comanda este unic. Alege sa te simti speciala si investeste in rochii care sa fie create special pentru tine.

Malika Fashion este un atelier de croitorie cu sediul in Craiova ce realizeaza rochii de seara, rochii de ocazie si rochii de mireasa la comanda.

Daca iti doresti o rochie unicat, contacteaza-ne si iti vom oferi tot ajutorul ca rochia visurilor tale sa prinda contur in atelierul nostru.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!