fbpx

Afla care sunt cele mai frumoase rochii de mireasa

Afla care sunt cele mai frumoasa rochii de mireasa

Rochia de mireasa reprezinta tinuta la care orice femeie viseaza inca de cand este mica. Alegerea rochiei de mireasa potrivita este o misiune extreme de grea. Decizia este cu atat mai grea cu atat mai grea cu cat intelegem ca trebuie sa tinem cont de atat de multi factori precum tipul rochiei ( rochii de mireasa printesa si rochii de mireasa sirena), lungimea acesteia, materialul, designul, forma etc.

Pentru a va oferi o mana de ajutor, va vom prezenta cele mai frumoare rochii de mireasa care va pot fi sursa de inspiratie.

Printre cele mai frumoase rochii de mireasa din lume se afla rochia de mireasa cu maneca lunga purtata de Kate Middleton.

rochie de mireasa kate middleton

Rochia de mireasa purtata de Kate imbina perfect traditionalul si modernitatea, pastrandu-le intr-un echilibru atat de frumos si deosebit.

Criticii de moda au ales rochia de mireasa purtata de Olivia Palermo ca fiind deosebita prin faptul ca a iesit din trend.

rochie de mireasa moderna

Aceasta rochie de mireasa nu urmeaza liniile traditionalismului. Ea este un exemplu de tinuta care demonstreaza faptul ca puteti arata incredibil de bine purtand o fusta cu un design specific rochiei de mireasa impreuna cu un pulover  alb de casmir.

Pentru a va putea crea propria versiune, puteti incerca sa purtati o rochie de mireasa din doua componente si anume fusta care sa aiba motivele specifice unei rochii de mireasa si un cardigan alb, tricou, pulover sau un corset comod.

In topul celor mai frumoase rochii de mireasa se afla si rochia purtata de Kim Kardashian.

Rochie de mireasa
Rochie de mireasa

Tinuta a fost extreme de controversata, dar chiar si asa, rochia de mireasa purtata de Kim are o frumusete aparte care nu dezvaluie prea multe, dar in acelasi timp o face sa fie atragatoare in ochii privitorilor.

Acestea sunt doar 3 dintre cele mai frumoase rochii de mireasa desemnate de criticii de moda. Ele pot fi o sursa de inspiratie pentru tine.

Alege sa porti in cea mai frumoasa zi din viata ta o rochie de mireasa deosebita create special pentru tine conform dorintelor tale si care sa te avantaje din toate punctele de vedere.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!