fbpx

Rochii de seara la comanda in Craiova

Rochii de seara la comanda in craiova

Evenimentele din viata noastra sunt momente in care ne dorim sa stralucim si sa aratam fantastic. Pentru fiecare dintre acestea avem nevoie de tinute cat mai atragatoare si mai spectaculoase care sa ne puna in valoare trasaturile fizice si sa ne ofere un aspect de zile mari.
Daca pe timpul zilei sunt recomandate rochiile comode de ocazie si care ne ofera posibilitatea sa ne miscam, seara alt tip de tinute sunt cele care domina.

Rochii de seara

Rochiile de seara sunt cele mai cautate tipuri de tinute si au caracteristicile lor distincte prin care transforma o femeie sa se simta asemenea unui star de cinema.
La Malika Fashion cream rochii de seara la comanda pentru doamne si domnisoare.
Stim cat de important este ca totul sa iasa perfect motiv pentru care suntem perfectionisti si cream rochii de seara care se potrivesc perfect clientelor noastre.
Suntem un atelier de croitorie din Craiova si cream rochii atat pentru persoanele din judetul Dolj, cat si pentru persoane aflate la distanta.
Daca iti doresti rochia de seara la care visezi dintotdeauna, te invitam sa ne contactezi si iti vom indeplini visul.

De ce sa iti creezi o rochie de seara la comanda?

Daca esti din Craiova sau din imprejurimi, ai toate motivele necesare pentru a ne contacta. Cream rochii la comanda de mai bine de 10 ani.
Renunta sa mai cauti rohii de seara in Craiova si creaza-ti rochia visurilor tale la comanda.
Daca te afli la o distanta mult mai mare fata de noi, nu iti face probleme. Putem crea rochii de seara la comanda pe baza masurilor pe care ni le vei furniza. Te vom ajuta telefonic astfel incat sa stii cum anume sa masori si ce dimensiuni sa ne dai. Ne dorim ca totul sa iasa perfect, motiv pentru care echipa noastra face toate eforturile posibile ca tu sa ai parte de o experienta de neuitat si ca rochia comandata sa fie asa cum ti-ai dorit.
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!