Fuste Scurte

Afișez toate cele 8 rezultate

-17%
175,00 lei
-21%
189,00 lei
-17%
249,00 lei

Fuste scurte

Fustele scurte mereu au avut o senzualitate si feminitate aparte. Avem fuste scurte pentru dama perfecte pentru accesorizarile de tip office.

Le putem croi fuste plisate, pentru ceva mai lejer si mai gingas, dispunand de culorile pe care le doriti. De la fuste scurte negre, care au eleganta la baza, la fuste colorate in functie de dispozitiile sau sentimentele voastre.

Dispunem de fuste de stofa, fuste cu carouri, fuste cu volane sau model Tulle, pe care va invitam sa le explorati si sa le asortati cu topurile si camasile noastre. Imbunatateste-ti lookul cu fustele create in atelierul nostru si reinterpreteaza stilul feminin prin unicitatea dorintelor tale, pe care noi, cu profesionalism, le transformam in piese ce vor fi o adevarata atractie prin randul celor din jur. Indrazneste sa fii cum vrei sa fii si lasa aceste fuste sa iti ofere increderea absoluta.

Contacteaza-ne pentru a iti impleti culori, talent si dedicare prin vise, ca sa realizam impreuna, la comanda, in atelierul nostru din Craiova, o fusta ce are sa te faca sa te reindragostesti de propria persoana la fiecare purtare, potrivita perfect marimilor si dorintelor tale. Suntem aici pentru a te asculta si a iti transforma peronalitatea in ceva prin care sa te poti exprima si sa stralucesti prin multime.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!