Atelier croitorie si creatie rochii la comanda

Malika Fashion este un atelier de croitorie din Craiova ce creaza rochii la comanda. De asemenea oferim si servicii de retusare sau scurtare a articolelor vestimentare ce nu va vin asa cum va doriti. Avand o experienta vasta in spate, suntem foarte increzatori ca putem realiza orice tip de rochie de mireasa sau de ocazie.

Suntem o croitorie cu experienta si mii de rochii realizate de-a lungul anilor, iar satisfactia clientilor nostri ne-a motivat sa punem mereu accent pe calitatea serviciilor oferite. Desi Malika Fashion este numele sub care lucram si sub care realizam tinutele, suntem o croitorie profesionista ce va poate oferi solutia de care aveti nevoie in materie de articole vestimentare.

Cele mai noi creatii Malika Fashion

-33%
-23%
-14%
-18%
330,00 lei 270,00 lei

Croitoria este un mestesug foarte vechi, pastrat pana in zilele noastre. Avand in vedere ca de-a lungul timpului, oamenii au pus mereu pret pe felul in care se imbraca. In zilele noastre, atelierele de croitorie inca prospera mai ales datorita doamnelor si domnisoarelor care cauta rochia perfecta.

Cum doamnele si domnisoarele au pus pret intotdeauna pe aspectul lor, un atelier de croitorie este solutia cea mai potrivita. Atelierul Malika Fashion se afla in Craiova si este la dispozitia dumneavoastra, indiferent de rochia dorita. Avem o experienta indelugata in domeniu, iar pasiunea noastra ne-a permis sa facem fericite multe cliente, prin creatiile noastre.

Atelierul nostru realizeaza rochii la comanda sau creatii proprii. Realizam rochii potrivite pentru orice tip de eveniment, fie ca doriti o rochie de mireasa, una se seara sau de ocazie, echipa noastra va sta la dispozitie.

Malika Fashion atelier croitorie rochii de ocazie si rochii de mireasa

Crearea unei rochii la comanda poate fi considerata cea mai buna solutie. In cazul in care nu sunteti dispusa sa treceti prin greutatile provocate de cautarea unei rochii potrivite o rochie la comanda este solutia.

In primul rand, dumneavoastra sunteti stapana pe situatie. Sunteti libera sa va alegeti modelul dorit (fie ca va doriti o rochie lunga, scurta, ambla sau simpla), culoarea si materialul.

In al doilea rand, problema potrivirii rochiei va fi complet indepartata, avand in vedere ca rochia este creata special pentru masurile dumneavoastra. Tinuta obtinuta va reprezenta gustul si caracterul dumneavoastra, reflectat de rochia unica pe care o purtati.

Asadar nu ezitati sa apelati la atelierul nostru de croitorie pentru a avea tinuta perfecta. Fiecare creatie marca Malika va v-a garanta faptul ca veti ajunge in centrul atentiei. Cu ajutorul tinutelor noastre veti atrage priviriile admiratorilor si va veti simtii perfect.

Alegeti solutia cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra, si va garantam ca nu veti regreta!

Ultimele noutati