Fuste Lungi

Afișez toate cele 14 rezultate

-13%
269,00 lei
-21%
189,00 lei
-17%
249,00 lei
-28%
175,00 lei
-22%
290,00 lei
-34%
329,00 lei
-31%
240,00 lei
-9%
New

Fuste lungi

Fustele lungi sunt adecvate oricarui anotimp, tu fiind ghiocelul primaverii, soarele verii, bruma toamnei si primul fulg al iernii. Ai sa iesi in evidenta prin unicitate cu fustele noastre, realizate la comanda, in functie de culoarea, modelul, materialul dorit de tine, care pe corpul tau sa spuna exact povestea pe care vrei sa o transmiti celor din jur.

Incearca fusta noastra lunga neagra sau oricare din fustele noastre de ocazie, care pot fi si in formatul mama-fiica, deoarece momentele speciale se impartasesc impreuna cu cele mai dragi persone, iar conexiunea mama-fiica se poate transforma dintr-o energie, intr-o piesa vestimentara, ce are sa va defineasca iubirea.

Avem fuste din diverse materiale. precum stofa, in diverse modele (ex: carouri) care iti vor transforma visul in realitate.

Fustele lungi elegante sau casuale sunt extrem de versatile, iar in functie de modul ales puteti sa va creati multiple tinute.

Contacteaza-ne si hai sa va facem impreuna, tie si eventual fetitei tale, rochia visurilor voastre inspirate din cele mai placute senzatii sau cele mai frumoase locuri vazute, Impreuna cu echipa nostra, care te va coordona, vom stabili masurile si vom croi o imagine a idealitatii, transpundand in material o dorinta. Lasa fustele sa ti se verse pe corp cum se varsa valurile pe nisip. Fustele se realizeaza la comanda in atelierul nostru de croitorie care este aflat in Craiova.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!