Livrare

Produsele disponibile in magazinul Malika Fashion pot fi comandate extrem de rapid si usor.

Comenzile pentru acestea se plaseaza direct in platforma sau telefonic si vor fi livrate in cel mai scurt timp.

Livrarea coletelor se va face prin intermediul SameDay, DPD, Fan Courier sau orice alt curier disponibil. In zonele in  care costurile pentru livrare depasesc suma de 30 de lei ca urmare a kilometrilor suplimentari se vor utiliza serviciile Postei Romane cu acceptul dumneavoastra si cu conditia ca serviciile lor sa nu depaseste suma stabilita.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24-72 de ore lucratoare pentru produsele aflate in stoc. Dupa caz in functie de programul de sarbatori, conditii meteo s.a. termenul de livrare se poate mari.

In cazul produselor realizate la comanda, timpul de livrare al produselor este variabil, deoarece acestea nu se afla pe stoc.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoarea mai mare de 200 de lei.

Livrarea este gratuita doar daca costurile de transport solicitate de firmele de curierat nu depasesc suma de 30 de lei.

In cazurile in care exista km suplimentari pana la adresa indicata de catre persoana ce a plasat comanda, iar costul pe transport depaseste suma mentionata, va vom contacta pentru a gasi o solutie pentru livrarea produselor.

Comenzile vor fi achitate in momentul care produsele vor fi livrate de catre curieri sau in momentul plasarii comenzii prin plata online.

De asemenea, se poate face plata si online in avans. Detalii la 0730.530.402

In cazul produselor realizate la comanda si a caror valoare depaseste 300 de lei, se va percepe  avans.

Plata ramburs

Livrarea produselor cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii. Plata se face curierului care livreaza coletul, in numerar.

Anularea comenzii

Anularea se poate face prin email sau telefon, pana la orele 15:00 a zilei in care s-a facut comanda sau a doua zi. La fel si pentru comenzile facute dupa orele 17.00. Odata iesita din depozit – cu status “expediata”, comanda nu mai poate fi anulata.