Livrare

Produsele disponibile in magazinul Malika Fashion pot fi comandate extrem de rapid si usor.

Comenzile pentru acestea se plaseaza direct in platforma sau telefonic si vor fi livrate in cel mai scurt timp.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24-72 de ore lucratoare. Dupa caz in functie de programul de sarbatori, conditii meteo s.a.

In cazul produselor realizate la comanda, timpul de livrare al produselor este variabil, deoarece acestea nu se afla pe stoc.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoarea mai mare de 199 de lei. Comenzile pot fi achitate atat cash prin plata ramburs cat si prin card.

Plata ramburs

Livrarea produselor cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii. Plata se face curierului care livreaza coletul, in numerar.

Plata in avans

Livrarea produselor la plata in avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii (imediat in cazul platii online sau dupa confirmarea transferului bancar).

Anularea comenzii

Anularea se poate face prin email sau telefon, pana la orele 15.00 a zilei in care s-a facut comanda sau a doua zi. La fel si pentru comenzile facute dupa orele 17.00. Odata iesita din depozit – cu status “expediata”, comanda nu mai poate fi anulata.

Va putem schimba produsul prin “preluare si returnare-schimb colete” curier. Trimiterea produselor este gratuita, se plateste doar pentru cele returnate.

In cazul in care ceea ce comandati, minus ceea ce se returneaza, depaseste 200 ron, taxa de curierat este platita de noi. Acelasi curier va aduce noua comanda si va prelua coletul de returnat.

Faceti o noua comanda cu ceea ce doriti sa primiti

La “comentarii” (la finalul formularului de comanda) se scrie cod/culoare/marime/pret (pentru articolele de returnat). Pe factura ulterioara va aparea stornarea valorii articolelor returnate si se achita doar diferenta – in cazul in care doriti alte produse.

Eticheta de retur este la curier, gata tiparita, Dvs. trebuie doar sa ambalati returul in cutie si intr-o punga sigilata cu banda adeziva. (cutia originala a pantofului face parte din produs). Este important ca produsul sa nu fi fost purtat/utilizat si sa aiba toate etichetele intacte.