fbpx

5 motive pentru care ar trebui sa iti faci rochia de mireasa pe comanda

5 motive pentru care ar trebui sa iti faci rochia de mireasa pe comanda

Rochia de mireasa este cea mai iubita tinuta de catre femeile din lumea intreaga. Aceasta este  cea care trebuie sa aiba capacitatea de a atrage privirile tuturor si sa ii ofere purtatoarei acea frumusete la care viseaza de ani de zile.

Pentru ca o femeie poate purta o singura data in viata rochia de mireasa, aceasta trebuie sa fie cu adevarat speciala. Fie ca visati la o o rochie de tip sirena sau o rochie de mireasa de tip printesa, ea trebuie sa fie cu adevarat speciala. Aceasta tinuta deosebita trebuie sa marcheze cea mai frumoasa zi din viata voastra asa cum se cuvine.

De ce ar trebui sa iti faci rochi de mireasa pe comanda?

Toate rochiile sunt facute pe comanda dupa dimensiunile purtatoarei, insa in acest caz ne referim la model. In ziua nuntii trebuie sa ii surprindeti pe toti cu o rochie unica, care sa va puna in valoare asa cum se cuvine.

1. Unicitatea

O rochie de mireasa trebuie sa fie unica. Realizarea unei rochii de mireasa pe comanda va v-a oferi posibilitatea de a va alege modelul si a-l personaliza asa cum doriti. Iesiti din tipar si creati-va propria rochie de mireasa asa cum v-o doriti.

2. Personalizarea

Alegand sa purtati in ziua nuntii o rochie facut pe comanda, veti putea sa o personalizati 100%. Cu cat o rochie are o amprenta mai vizibila a purtatoarei, cu atat mai mare este satisfactia resimtita. Meritati sa straluciti intr-o zi atat de deosebita.

3. Calitatea

Voi alegeti materialul. Realizarea rochiei la comanda va permite sa va alegeti materialul si sa investiti cat de mult doriti in realizarea acesteia. La Malika Fashion sunt extrem de deschisi si receptivi la ideile clientilor si ne adaptam intotdeauna pe cerintelor acestora si la bugetul disponibil. In functie de modelul ales realizam estimari ale costurilor rochiei pe care il putem optimiza pentru a avea o tinuta asa cum va doriti.

Suntem profesionisti si vom tine cont ca atunci cand va oferim recomandari sa nu facem un rabat prea mare la calitate in cazurile in care bugetul este redus.

4. Castigi timp

Stim cat de mult timp poate lua gasirea unei rochii potrivite. Sute de magazine vizitate, zeci de rochii probate si ore pierdute intr-o cautare care pare sa nu aiba sfarsit.

Realizarea unei rochii de mireasa la comanda va ofera avantajul de a va alege un model la care visati si pe care sa il personalizati asa cum doriti.

5. Economisiti bani

Malika Fashion are in echipa sa profesionisti care va pot face estimari ale costurilor de realizare a rochiei de mireasa. In functie de bugetul disponibil va vom face recomandari astfel incat, in ziua nuntii sa purtati o rochie care sa va faca sa va simtiti deosebita.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive de care ar trebui sa tineti cont in timpul cautarilor unei rochii de mireasa. Orele petrecute prin magazine pot lua sfarsit extrem de rapid.

Optati sa purtati in ziua nuntii o rochie de mireasa unica creata pe comanda! In acest fel o puteti creiona personal, o puteti personaliza si va puneti amprenta in mod direct.

Alege sa fii deosebita in cea mai frumoasa zi din viata ta!

Alege o rochie de mireasa pe comanda unica!

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!