fbpx

Cat costa o rochie la comanda?

Cat costa o rochie la comanda?

Cat costa o rochie la comanda este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care orice femeie o are in minte la un moment dat.

Pretul pentru rochii la comanda poate varia deoarece trebuie sa luati in calcul mana de lucru cat si pretul materialelor.

Exemplu: O rochie cu dantela aplicata manual + mana de lucru va costa cel putin 500 de lei, dar calitatea acesteia este superioara uneia comandate online la 200-300 de lei.

Echipa Malika Fashion va poate spune ca o rochie va va costa atat cat sunteti dispuse sa platiti.
Raspunsul este cat se poate de serios.
Pretul unei rochii depinde foarte mult de urmatoarele caracteristici ale acesteia:
-model;
-complexitatea acesteia;
-dimensiunile;
-materialul;
-boderia;
-tip de rochie ;
-cerintele suplimentare;
-mana de lucru.
Acestia sunt principalii factori care influenteaza pretul unei rochii la comanda.

Care sunt preturile solicitate de atelierul Malika Fashion pentru o rochii la comanda?

Aici va voi atasa o lista cu preturile pentru rochii la comanda, insa acestea sunt orientative si nu includ materialele.

  • Fuste la comanda – de la 50 de lei
  • Rochii scurte la comanda – de la 150 de lei
  • Rochii lungi la comanda – de la 250 de lei
  • Rochii cu dantela aplicata manual – de la 400 de lei
  • Rochii de mireasa personalizata – de la 500 de lei

Te rugam sa ne contactezi si iti vom raspunde cum are drag la toate intrebarile.

Cat poate costa o rochie la comanda?

Pretul unei rochii la comanda si extrem de simplista porneste de la 100 de lei. Pretul poate ajunge chiar si la 1000 de euro sau chiar mai mult, pretul fiind influentat de factorii de mai sus.

Cum se reflecta factorii mentionati asupra pretului unei rochii?

Modelul

Cerintele in ceea ce priveste modelul rochiei pe care il puteti solicita isi pune amprenta in mod direct asupra pretului. O rochie scurta va avea un pret diferit comparativ cu o rochie lunga.

De-a lungul timpului o multime de cliente si-au dorit o rochie la comanda al carui model era realizat de mari designeri si cu un grad de complexitate ridicat. O astfel de rochie va costa pentru ca necesita mult timp pentru a fi realizat.

Complexitatea
Complexitatea modelului ales va determina timpul necesar in care o rochie va fi realizata. Din acest motiv este deosebit de important sa luam in calcul si acest lucru.

O rochie la comanda ce poate fi realizata in 3-4 ore va avea un pret diferit fata de o rochie cu aplicatii, volane, dantela sau un material dificil de lucrat.

Materialul
O rochie ieftina va fi realizata intotdeauna dintr-un material de proasta calitate.

Daca in magazine sau in mediul online vedeti rochii ce au preturi mari, acest lucru se poate datora materialului utilizat cat si complexitatii modelului ales.
Un material de calitate este rezistent, se simte diferit, face tinuta sa fie usoara permite pielii sa respire si va face sa va simtiti cu adevarat speciala.

Pentru rochii la comanda va recomandam intotdeauna un material de calitate, rezistent astfel incat in ziua evenimentului sa aratati impecabil.

Broderia
Lipsa broderiei inseamna un pret mai mic, insa multe rochii par lipsite de valoare fara aspectul pe care broderiile reusesc sa il ofere.
Calitatea si modelul broderiei transforma o rochie fara suflet intr-una care poate atrage privirile tuturor din prima secunda. Pentru orice rochie, broderia este foarte importanta.

Cele mai multe rochii la comanda pe care noi le-am realizat au avut aplicatii de dantela, pene, strasuri, perlute etc.

Investiti intr-o rochie de ocazie care sa atraga toate privirile de cum intrati.

Tipul rochiei
Este evident ca o rochie de mireasa va avea un pret diferit comparativ cu pretul unei rochii de seara, de ocazie sau de cununie. 

Mana de lucru

Fiecare atelier de creatie percepe un pret minim pentru realizarea unei rochii, iar acesta poate creste in functie de factorii de mai sus. Complexitatea, modelul si tipul rochiei influenteaza in mod direct pretul.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca atelierele vor solicita un pret pentru mana de lucru in concordanta cu nivelul calitativ la muncii prestate.
Pretul crescut al mainii de lucru pentru rochii la comanda poate semnifica o munca de calitate si garantia ca rochia creata nu va va dezamagi.
Cerintele suplimentare
In mod evident cu cat dori mai multe de la rochia realizata (broderie aplicata manual, perle, cristale etc) cu atat mai repede va creste pretul acestuia.

O rochie la comanda costa atat cat sunteti dispuse sa platiti. Trebuie sa tineti cont de beneficiile pe care aceasta vi le ofera cat si de modul in care aceasta se realizeaza si ce va include.

Daca iti doresti o rochie la comanda, contacteaza-ne, iar atelierul Malika Fashion va poate crea rochia mult dorita!

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!