fbpx
Rochii-mireasa-Craiova-Malika-Fashion

Rochii De Mireasa In Craiova La Comanda

Rochii Mireasa Craiova

Draga viitoare mireasa, ne bucuram ca ai ales sa deschizi acest articol pe care echipa noastra l-a redactat pentru tine.

Cine suntem si unde ne poti gasi?

Malika Fashion este un atelier de creatie ce realizeaza rochii de mireasa la comanda in Craiova. Avem in echipa noastra personal cu experienta in domeniu si facem pasi mici dar siguri catre construirea unui brand la nivel national.

Deci daca esti in cautarea unei rochii de mireasa, in mod cert iti recomandam sa ne contactezi pentru a solicita o oferta sau o parere cu privire la rochia de mireasa pe care ti-o doresti.

Cream de ani de zile dupa dorintele clientelor noastre si vom continua sa facem acest lucru mult timp de acum inainte!

In imagine este prima noastra rochie de mireasa creata sub brandul propriu. Aceasta reprezinta doar inceputul, pentru ca suntem nerabdatori sa investim timp pentru a crea modele de rochii de mireasa pline de personalitate care sa faca miresele ce le vor purta sa straluceasca in cea mai frumoasa zi din viata lor!

Rochii de mireasa elegante create la comanda in atelierul Malika Fashion
Rochii de mireasa elegante create la comanda in atelierul Malika Fashion
Rochii de mireasa elegante create la comanda in atelierul Malika Fashion
Rochii de mireasa elegante create la comanda in atelierul Malika Fashion
Rochii de mireasa elegante create la comanda in atelierul Malika Fashion
Rochii de mireasa elegante create la comanda in atelierul Malika Fashion

Descopera Creatiile noastre

Cu ce ne ocupam?

Cream rochii de ocazie si de mireasa de ani de zile, insa nu de mult ne-am decis sa facem primul pas pentru a iesi in evidenta, motiv pentru care am creat brandul Malika Fashion.

Desi pana acum echipa noastra a creat rochii de mireasa si de ocazie pentru o multime de cliente, anul acesta dorim sa iesim in fata cu propriile noastre modele de rochii de mireasa.

Principala noastra ocupatie este si va fi realizarea de articole vestimentare la comanda si creare de produse sub propriul brand. Fie ca este vorba de rochii de ocazie sau de rochii de mireasa, nu dorim ca lucrurile sa treaca pe langa noi fara sa ne punem amprenta.

Aveti preturi mari?

Preturile practicate pentru crearea de rochii de mireasa la comanda sau pentru realizarea rochiilor sub brandul propriu difera in functie de complexitatea produsului pe care vi-l doriti.

In mod clar o rochie cu foarte multa dantela aplicata manual va fi mult mai scumpa decat o rochie simpla ce nu necesita ore de lucru.

Indiferent de modelul rochiei pe care ti-o doresti, ne-ar face placere sa ne arati rochia visurilor tale!

S-ar putea sa iti facem o propunere mult mai buna decat te astepti si desi te-ai gandit ca rochia ta de mireasa va ajunge sa fie foarte scumpa, noi sa o putem face la un pret mult mai mic decat ti-ai imaginat.

Care este planul nostru de viitor?

Nu dorim sa mergem cu trendul si nu vom crea colectii de rochii ci vom crea pe parcursul timpului rochii care sa se potriveasca indiferent de trend, preferinte sau stil.

Pe masura ce timpul va trece vom crea rochii de mireasa sub brandul propriu, dar si alte produse care speram ca la un moment dat vor ajunge in garderoba ta.

Dorim sa ne dezvoltam atelierul si sa ajungem sa putem onora comenzile tuturor persoanelor, fara sa fim nevoiti sa refuzam din cauza aglomerarii programului asa cum s-a intamplat in anul 2019.

Echipa noastra depune eforturi constante pentru a onora comenzile intr-un timp cat mai scurt, insa sunt foarte multe momente in an si mai ales in perioada evenimentelor cand pur si simplu suntem depasiti de numarul solicitarilor.

Ne pare rau, insa vom incerca sa remediem acest lucru in viitorul apropiat!

De asemenea va rugam sa ne contactati din timp daca doriti ca rochia de mireasa pe care o veti purta in cea mai frumoasa zi din viata voastra sa fie creata de catre echipa Malika Fashion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *