fbpx

Idei de manichiura pentru evenimente

Manichiura cu gel este in general foarte apreciata, deoarece permite unghiei sa respire. Toate detaliile sunt importante, asadar o manichiura frumoasa este nelipsita indiferent de eveniment sau postura in care ne aflam. Lungimea unghiei trebuie aleasa exact pe placul dumneavoastra, in functie de gusturi si personalitate. Forma unghiei la fel, dar manichiurista va poate indruma pentru a alege o forma ce are sa va avantajeze. Aceasta meserie este cat se poate de comuna, fapt pentru care se recomanda sa fiti selecte si meticuloase in ceea ce priveste manichiurista, pentru a nu deteriora unghia, cuticula sau a risca sa platiti un rezultat nu tocmai pe placul dumneavoastra. Mai jos am atasat modele selectate cu atentie potrivite pentru evenimente.

1. Unghii french

Modelul french a fost apreciat mereu deoarece este simplu, dar de efect. Reflecta feminitate absoluta, gingasie, dar in acelasi timp mister. De asemenea, se potriveste indiferent de tinuta aleasa, machiaj sau coafura. Pentru un impact mai profund, frenchul colorat va iesi in evidenta. Culoarea poate fi asortata cu rochia, astfel incat sa beneficiati de originalitate absoluta.

2. French degrade

French-ul degrade este un model mai modern, nu este reprezentant al clasicului, dar este tot de o finete incontestabila. Acesta, la randul sau, poate fi format din doua culori, dar se recomanda a ii pastra delicatetea, astfel incat acestea sa nu fie prea stridente. Pentru adaugarea a putina personalitate, se pot atasa pietricele sau presara sclipici. Singurul detaliu important este sa nu incarcati prea mult manichiura, chiar daca este tentant. Ce este prea mult strica, iar simplitatea este ireversibil apreciata.

3. Modele cu sclipici

Pentru reprezentantele tineretului in general, acest model este semnificativ. Reprezinta inocenta, delicatete, energie si gingasie. Modelul poate fi asociat cu rochia prin culoare sau cu machiajul. Acest model nu da gresi deoarece este elegant si armonios. Este, de asemenea, un model care poate fi purtat si la sfarsirea evenimentului deoarece este semnificativ si potrivit oricarei circumstante. Modelul vizeaza toate varstele, deoarece reda un strop de tinerete si de puritate. Sclipiciul alb sau gri este cel mai usor de asortat cu tinutele.

4. Unghii mate

Modelele mate au fost elegante din totdeauna. Exact eleganta se cauta pentru evenimente, asa ca selectati un model care sa relationeze cu dumneavoastra sau lasati-va indrumate de catre manichiurista pentru a realizarea unei manichiuri spectaculare. De impact ar fi detalii aurii sau argintii presarate pe cateva zone ale unghiilor, astfel incat sa existe un factor ce va reda rezultatul adorat de toata lumea.

5. Unghii colorate

Unghiile colorate ofera libertatea la exprimare, fapt pentru care sunt favorabile in orice circumstanta. Important este insa a alege un model delicat, fin, feminin, care sa nu fie vulgar sau nepotrivit in conjunctura unui eveniment. Culorile pot fi intense, pastelate, sidefate, fara “reguli”. Se poate realiza si o pictura pe unghii in culorile tematice, pentru un impact deosebit sau chiar atasarea unor motive sau simboluri. Se recomanda a nu se imbina mai multe culori din teme diferite, deoarece nu va mai relationa modelul cu tinuta sau evenimentul.

6. Unghii in nuante nude

De ce unghiile in nuante nude? Sunt de o frumusete deosebita si surprind prin naturaletea pe care o confera. De efect sunt detaliile colorate sau aurii. Pentru un stil mai simplu si cochet detaliile albe nu dau gres. Acestea se pot asorta indiferent de tinuta, astfel incat detaliu sa nu fie uitat, dar atentia sa fie focusata pe alt element primordial in alcatuirea lookului.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!