fbpx
shallow focus photo of woman holding black am fm radio

Tendinte de moda in anilor 90 care sunt probabil si in garderoba ta chiar acum

Moda anilor 90

Moda anilor 90 are in mod oficial un moment, dese poate ca “momentu” nu prea ii face dreptate. O introducere mai potrivita ar fi poate sa spunem, stilul anilor 90 a avut o renastere in acea perioada.

Toate supermodelele si starurile poarta maiouri, pantaloni cargo, jachete de piele, rochii slip, blugi mon si pantofi cu varfuri patrate pe care le-am vazut ultima oara la Naomi Campble, Jennifer Lopez, Julia Roberts si Cindy Crawford in anii 90. In prezent o multime de magazine incearca sa valorifice obsesia tuturor pentru blugii cu cizme precum ai lui Rachel Green sau cardiganul cu cravata al lui Moesha. Cu toate acestea, inainte de a va umpre cosul de cumparaturi cu articole vestimentare nostalgice, va prezentam cateva articole pe care trebuie sa le ai in garderoba ta ce isi au baza in moda anilor 90.

Paltoane si geci din piele

Ii poti multumi lui Gwyneth Paltrow, Winona Ryder, Halle Berry si Spice Girls pentru obsesia noastra pentru blazere, jachete si paltoane din piele. Sau sa nu uitam si de Neo din The Matrix. Toate aceste vedete au transformat paltoanele din piele si gecile in piese pe care oricine le are in garderoba.

Blugi bootcut

Brooke Shields a facut celebri blugii taiati cu cizme in 1980, datorita acelei reclame iconice Calvin Klein, iar ceea ce a urmat in anii 90 a cimentat statutul de cult al formei. De atunci aceastia au disparut din atentia tuturor, fiind inlocuiti de blugii skinnies, straight-legs sau cropped flares.

Topuri cu bretele

Daca in anii 90 erai adolescenta, in mod cert purtai un top cu bretele si blugi atunci cand mergeai la o petrecere sau discoteca. Interesant este ca daca adaptezi putin lucrurile vei crea o tinuta acctuala fara probleme.

Tot in mod anilor 90 au iesit in evidenta curelele cu lanturi, gentile de umar si de cat mai mult denim inclus in vestimentatie.

Anii 90 au insemna o renastere a modei, iar ceea ce a urmat a fost tot mai spectaculos, iar in prezent purtam tinute inspirate de atunci si adaptate.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!