fbpx
Propuneri tunsori bob la moda pentru femei

Propuneri tunsori bob la moda pentru femei

Idei tunsori bob pentru femei

De mai bine de un secol, tunsoarea de tip bob a rasturnat principiile conform careia doar un par lung emana feminitate si eleganta. In toate formele pe care le poate lua, tunsoarea bob, a ajuns rapid printre cele mai preferate coafuri pentru femei, care presupune un look clasic, stilat, elegant si foarte feminin. Indiferent de tipul de tunsoare bob pe care vrei sa il alegi, coafura va vorbi de la sine si daca esti atenta la tipul de par, culoare, lungime, atunci vei face o alegere excelenta!

Tunsori bob scurt

Una dintre cele mai populare tunsori din toate timpurile este bobul scurt, atunci cand vorbim de un classy-chic, pe care il poti mentine fara prea mari eforturi.

Tunsori bob lung (pentru par mediu)

Daca nu doresti sa optezi pentru un bob scurt din teama ca iti vor lipsi modurile in care iti poti aranja parul (cum ar fi: in coc simplu, coc dezordonat, coada de cal etc) atunci bob-ul look este o alegere potrivita pentru tine!

Bob in scari sau in straturi (messy bob)

Bob-ul in scari (sau in straturi, cunoscut drept messy bob) este o varianta pentru care ar trebui sa optezi daca esti in cautarea unei coafuri care sa te faca sa te simti cu adevarat indrazneata si deschisa la noi provocari atunci cand vine vorba de propria coafura.

Bob cu Breton

Bob-ul cu Breton este una din cele mai indraznete tipuri de coafuri (dar, totusi, clasice). Cu acest tip de coafura vei obtine un aspect care impune feminitate, putere, jovialitate si seriozitate.

Bob inversat

Bob-ul inversat presupune tunsoarea cu par mai scurt in spate si mai lung in fata, care a devenit una dintre cele mai populare coafuri in ultimul timp si totodata, reprezinta definitia modernului.

Bob asimetric

Daca alegi un bob asimetric, atunci alegi o schimbare in totalitate, fiind una dintre coafurile care schimba complet look-ul, modul si felul in care arati! Lungimile inegale iti transforma chipul, incadrandu-l dupa bunul plac, adica poti fi clasica, eleganta si fina, sau poti fi edgy, indrazneata si deschisa unor noi provocari.

Cum aleg tunsoarea bob in functie de forma fetei?

Oricat ne-am dori de mult, nu toate tunsorile ni se potrivesc, chiar daca noua ne plac. Astfel, apar la mijloc mai multe variabile de care ar trebui sa tinem cont atunci cand alegem o coafura potrivita pentru noi, cum ar fi: forma fetei.

Discuta si cu persoana ce urmeaza sa te tunda si solicita detalii despre ce ti s-ar potrivi.

-13%
(36) Prețul inițial a fost: 309.00 lei.Prețul curent este: 270.00 lei.
Transport Gratuit
-21%
(21) Prețul inițial a fost: 150.00 lei.Prețul curent este: 119.00 lei.
-27%
(7) Prețul inițial a fost: 230.00 lei.Prețul curent este: 169.00 lei.
-26%
(10) Prețul inițial a fost: 230.00 lei.Prețul curent este: 170.00 lei.
-21%
(11) Prețul inițial a fost: 210.00 lei.Prețul curent este: 165.00 lei.
-25%
(11) Prețul inițial a fost: 220.00 lei.Prețul curent este: 165.00 lei.
-35%
(9) Prețul inițial a fost: 230.00 lei.Prețul curent este: 149.00 lei.
-32%
(7) Prețul inițial a fost: 199.00 lei.Prețul curent este: 135.00 lei.
Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!