beautiful woman with blonde hair lying on wooden surface

Nuante de par care pun in valoare ochii caprui

Nuante de par potrivite pentru ochii caprui

Pentru fiecare femeie vine un moment in viata cand isi doreste o schimbare, iar schimbarea incepe cu vopsirea parului. Desi poate parea un lucru simplu, acesta nu este chiar asa.

Astazi vom face o legatura intre nuanta parului si culoarea ochilor. Alegand o nuanta potrivita pentru parul tau poti scoate mai bine in evidenta culoarea ochilor.

Pentru a pune in evidenta ochii caprui, Matt Riez a dezvaluit pentru byrdie.com faptul ca cele mai potrivite nuante pentru a pune in valoare ochii caprui sunt:

  • Saten inchis cu accente de scortisoara
  • Brunet decolorat de soare
  • Castaniu
  • Blond auriu

Saten inchis cu accente de scortisoara

La baza acestei culori se afla satenul foarte inchis, iar suvitele foarte putin vizibile de scortisoara si espresso ilumineaza nuanta inchisa si ii ofera dimensiune.

Daca alegeti sa va vopsiti parul saten inchis nu veti da rateu pentru ca aceasta nuanta va pune ochii caprui foarte bine in evidenta, dar si trasaturile chipului.

Par brunet decolorat de soare

Pentru persoanele ce isi doresc o nuanta mai deschisa, puteti alege brunet decolorat de razele soarelui. Aceasta culoare va va oferi un look multidimensional si va veti afla la granita dintre brunet si blond.

Par castaniu

O alta nuante deosebita pe care o poti alege pentru parul tau este castaniu. Aceasta culoare este ideala pentru ochii caprui ce tind spre tonuri de verde sau oliv. De asemenea poti apela la tonurile de rosu din nuanta de castaniu astfel incat aceasta sa varieze in functie de lumina.

Par blond auriu

Daca iti doresti sa ai un par blond, poti sa iti vopsesti parul  in blond auriu. O astfel de anunta va pune in evidenta culoarea ochilor si veti atrage atentia cu siguranta tuturor celor din jur.

-13%
(21) 130,00 lei
-20%
(34) 248,00 lei
-22%
(7) 180,00 lei
-26%
(6) 170,00 lei
-26%
(9) 155,00 lei
-35%
(9) 150,00 lei
-25%
(10) 165,00 lei
-17%
(6) 150,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!