fbpx
partener Malika Fashion

Devino Partener Malika Fashion

Devino Partener Malika Fashion

Este greu sa pornesti de jos si cu siguranta este greu sa fii singur in demararea unei afaceri.

Malika Fashion a pornit de la ideea de a ne dezvolta ca mic atelier de croitorie, insa oportunitatile puse la dispozitie de mediul online ne-au facut sa ne extindem usor, usor si catre zona de comert online.

In prezent traficul nostru organic este in crestere si estimam ca in 2020 va depasi 5.000 de utilizatori unici lunar.

Pentru ca vrem sa ajutam persoanele ce au sau comercializeaza produse realizate manual pentru femei sau persoanele care comercializeaza produse si au nevoie de ajutor in cresterea afacerii lor, noi va oferim posibilitatea de a-va publica produsele pe site-ul nostru.

Cum va ajutam noi?

  1. Postam produsele pe care le comercializati pe site-ul nostru, iar in functie nu de numarul lor se va percepe un cost pentru timpul necesar incarcarii acestora. (Fotografiile, descrierea si detaliile despre produse vor fi furnizate de catre dumneavoastra.) Exemplu:Pentru 20 de produse incarcate se va percepe 100 de lei.
  2. Va vom notifica cand veti primi o comanda in maxim 24h ore de la inregistrarea acesteia pe site-ul nostru.
  3. Dumneavoastra livrati produsul catre clienti la pretul de pe site-ul nostru. Pretul de pe site-ul va include comisionul pe care trebuie sa ni-l oferiti noua pentru comanda generata. Daca un accesoriu este vandut in mod normal cu 40 de lei, pe site va fi 50 de lei, iar dupa primirea banilor de la client, suma de 10 lei va fi trimisa in contul nostru.
  4. Pentru ajutorul oferit, la o anumita perioada de timp ne transferati comisionul stabilit pentru produsele comercializate.

Beneficii:

  1. Vizibilitate
  2. Optimizare SEO a produselor
  3. Promovare brand personal (produsele vor fi vandute sub brandul dvs.)
  4. Costuri mici pentru publicarea pe platforma 5lei/produs, iar in functie de numarul de produse costul poate fi diminuat.
  5. Suport permanent
  6. Ajutor pentru dezvoltarea afacerii

Daca iti doresti sa colaborezi cu noi si sa iti vinzi produsele pe site-ul nostru, trimite-ne un email si vom discuta mult mai detaliat termenii colaborarii!

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!