fbpx
magneta sau fuchsia

Cum purtam articole vestimentare magenta sau fuchsia?

Culoarea Magenta / Fuchsia

Culoarea magenta, rosu purpuriu sau purpuriu inchis este unda dintre cele trei culori secundare ale luminii alaturi de cyan si galben. Termenul este origine italian prin aluzia la sangeroasa batalie de la Magenta din 4 iunie 1859 incheiata cu victoria francezilor asupra austriecilor.

In paralele este utilizata si denumirea fuchsia.

Cum sa utilizezi fuchsia / magenta in vestimentatie?

Indiferent daca porti articole vestimentare fuchsia sau magenta in doze mari sau mici, aceasta este o nuanta greu de ignorat. Caldura si intensitatea atragatoare ale acestei culori o fac o alegere magulitoare pentru o varietate de nuante de piele. In plus, optiunile de stil sunt mult mai vaste si mai variate decat ati putea crede.

Culori neutre

In moda, albul si negrul sunt intotdeauna optiuni bune pentru a combina cu articolele vestimentare ce au culoarea magenta / fuchsia. Pentru o alegere si mai surprinzatoare, puteti opta pentru articole vestimentare gri sau bej. Poarta o fusta mini fucsia si un maiou alb cu pene nude sau imperecheaza blugi skinny gri si crizme negre cu o bluza fucsia.

Bleumarinul este clasificat ca fiind aproape neutru si este o alta optiune izbitoare. Imbraca o rochie bleumarin simpla cu o geanta de mana sau tocuri fucsia stralucitoare data viitoare cand vrei sa te imbraci pentru a impresiona.

Culori deschise

Incercati sa blocati intensitatea culorii fuchsia cu alte articole vestimentare luminoase. Puteti incerca albastru regal sau puteti opta pentru variatii de fucsia, violet sau roz somon. Abordarea poate fi foarte indrazneata daca alegeti culori contrastante.

Totul tine de voi!

Aruncati o privire in garderoba si ganditi-va ce ar merge cu fusta sau rochia fuchsia / magenta pe care o aveti la dispozitie, apoi dati frau liber imaginatiei. Aceasta culoare nu va va lasa sa treceti neobservata dde catre cei din jurul vostru.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!