fbpx
ce-poti-purta-peste-o-rochie-de-seara

Afla ce poti purta peste o rochie de seara?

Recomandari articole vestimentare pentru rochii de seara

Evenimentele din viata noastra au loc in diferite anotimpuri, iar uneori temperatura sau vremea ne oblica sa purtam o alta piesa vestimentara peste rochiile de seara. Cu siguranta in garderoba oricarei femei sa gasesc cel putin cateva articole vestimentare ce pot fi purtate in combinatie cu o rochie de seara, astfel incat sa aratati fabulos.

Ce poti purta peste o rochie de seara?

  1. O capa eleganta perfecta pentru toate sezoanele.

In prezent tot ce este vintage revine in trendurile modei. Tot mai multe persoane apeleaza la cape atat in sezoanele reci cat si calduroase pentru a completa o rochie de seara. Desi o capa lunga va oferi eleganta tinuteti tale, ai grija la materialul din care aceasta este confectionata pentru a le asorta in mod corespunzator.

  1. Un palton ce se potriveste perfect in anotimpurile reci cu rochiile de seara.

Paltonul este un articol vestimentar foarte popular in sezoanele reci cat si in serile in care temperaturile sunt destul de scazute. Stilisti recomanda paltoanele, insa atrag atentia asupra modului in care acestea se combina cu rochiile de seara. Alegeti paltoane care sa va puna in evidenta tinuta, care sa fie sexy si care sa va faca sa va simtiti deosebita.

  1. Blana este un articol vestimentar clasic si se va potrivi mereu cu o rochie de seara.

Blana reprezinta o alegere clasica si potrivita pentru orice rochie de seara. Cu toate acestea, aveti mare grija la stilul si culorile acestora. Nu orice blana se va potrivi cu rochia de seara pe care ati ales-o.

Pentru rochiile de seara se recomanda o blana eleganta si care sa fie. O blana sport nu se va potrivi cu rochia de seara.

  1. Alternative indraznete

Sacoul reprezinta o alternativa eleganta si este o piesa vestimentara extrem de interesanta in combinatie cu o rochie de seara. Poate fi extrem de atragatoare combinatia dintre rochia aleasa si sacoul purtat. 

O jacheta de tip biker este de asemenea o solutie la care puteti apela. Persoanele nonconformiste si care vor sa iasa din normalitate pot apela si aceste articole vestimentare, iar cu putina imagine si alegerile potrivite, cele doua piese vestimentare vor arata incredibil de bine impreuna.

Tipurile de articole vestimentare propuse sunt cu siguranta o sursa de inspiratie pentru voi. Fie ca este un eveniment glam, office, extrem de elegant sau nonconformist, varientele de mai sus te vor ajuta sa iti completezi tinuta in mod corespunzator.

 

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!