Malika Fashion – Atelier creatie rochii la comanda

Malika Fashion este un atelier de creatie ce realizeaza rochii la comanda conform cerintelor clientelor sau din propriul portofoliu. Avem peste 10 ani experienta in domeniu si iubim ceea ce facem, iar fiecare rochie realizata este lucrata manual si lucrata cu mare atentie, motiv pentru care fiecare rochie realizata este un produs unic, fiind vizibila amprenta Malika Fashion.

Malika Fashion va ofera posibilitatea de a va crea la comanda rochia mult dorita. Indiferent de complexitatea tinutei, echipa noastra este pregatita pentru orice provocare.

Realizam la comanda:

• rochii de mireasa unicat;

• rochii de seara lungi, midi sau mini;

• rochii de ocazie ( nunta, botez, cununie, petreceri etc.);

• rochii casual;

• rochii mama si fiica.

Stim ceea ce facem si va putem transforma visele in realitate. Suna acum la numarul 0730.530.402 si povesteste-ne despre rochia visurilor tale!

Cum comand o rochie?

CONTACTATI-NE TELEFONIC!

Primul pas pentru a avea rochia la care visati este sa ne contactati telefonic sunand la 0730530402 pentru a stabili o intalnire.

ALEGEM MODELUL ROCHIEI

In timpul intalnirii dumneavoastra ne veti prezenta modelul de rochie dorit sau vom discuta despre tipurile de rochii ce va avantajeaza cat si despre materialele folosite.

Luam masurile

Tot la prima intalnire vom lua dimensiunile pentru ca rochia ce urmeaza sa fie realizata sa se potriveasca perfect.

INCEPEM PROCESUL DE CREATIE

Rochia urmeaza a fi data in lucru, fiind creata conform cerintelor si dimensiunilor dumneavoastra.

LIVRAM PRODUSUL FINAL

In maxim 5 zile lucratoare este livrat produsul final. In functie de complexitate se pot solicita probe ale rochiei pentru ca aceasta sa va vina perfect.

Este extrem de simplu sa comandati o rochie la comanda. Echipa noastra va ofera tot ajutorul, va indruma si va sfatuieste pentru a lua o decizie cat mai buna. Impreuna va putem crea tinuta mult visata, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne povestiti despre rochia la care visati, iar noi vom pune pe hartie ideile dumneavoastra si vom crea tinuta perfecta!

Cele mai recente tinute Malika fashion

-33%
-23%
-14%
-18%
330,00 lei 270,00 lei

Ultimele noutati