Program Afiliere Malika Fashion

Malika Fashion este un atelier in continua dezvoltare si ne dorim sa realizam colaborari cu creatori de continut prin intermediul programului nostru de afiliere.

Cine este Malika Fashion?

Malika Fashion este un atelier de creatie ce realizeaza articole vestimentare la comanda. Avem experienta in domeniu, iar punctul nostru forte il reprezinta calitatea. Tinem foarte mult ca fiecare produs realizat de noi sa respecte propriile noastre standarde de calitate.

Despre noi poti citi mai multe aici.

Cine poate deveni afiliat Malika Fashion?

Noi ne focusam pe zona de fashion, iar cei mai potriviti sunt:

  • bloggeri din aceasta industrie;
  • persoanele cu conturi dezvoltate de Instagram;
  • creatorii de clipuri focusate pe fashion;
  • persoanele cu un numar considerabil de urmaritori etc.

Nu suntem foarte stricti cu persoanele care isi doresc sa ne promoveze si care vor sa castige alaturi de noi, insa va vom analiza strategia de marketing pe care doriti sa o utilizati, iar despre acest lucru vom discuta la telefon.

Contacteaza-ne!

Cum se realizeaza colaborarea?

  1. Ne scrieti la adresa de email contact@malikafashion.ro ca doriti sa colaboram.
  2. Vom discuta putin despre activitatea dumneavoastra.
  3. Va vom oferi un cod de reducere personalizat pentru urmaritorii/cititorii dumneavoastra de 15% cat si un link pentru a sti cate persoane au venit ca urmare a recomandarilor dumneavoastra.
  4. Incepeti campaniile de afiliere deoarece avand codul de promovare si link-ul puteti sa le spuneti utilizatorilor despre produsele noastre.

Ce comision oferim si cand este oferit?

Comisionul oferit este de 10%

In momentul in care  o comanda a fost plasat si care are o reducere aplicata de 15% cu codul personalizat al afiliatului, acesta este eligibil pentru a primi comisionul.

Comisionul va fi platit in momentul in care comanda a fost marcata ca fiind finalizata.

Pana la realizarea platformei pentru afiliati, noi va vom trimite printscreen cu vanzarile generate de catre dumneavoastra.

Suma minima pentru a solicita plata este de 50 de lei.

 

Contacteaza-ne!

Cum arata statisticile pe care le veti primi?

In afiliere fiecare participand castiga, iar prin intermediul programului nostru, dorim sa oferim beneficii atat clientilor, cat si dumneavoastra ca si afiliati.

Contacteaza-ne!