Sarafan

Se arată singurul rezultat

-26%
199,00 lei

Sarafane dama

Sarafanele au fost si vor fi intotdeauna articole vestimentare indragite de doamne si domnisoare. Imagineaza-te in locul in care te simti puternica si indragostita de propria persoana. Acum exprima-ti dorinta prin haine, poarta ceva ce te defineste si te face increzatoare.

Realizam sarafane elegante pentru dama la comanda. Fiecare model fiind personalizat in functie de marimea si culoarea dorita, conform oricarui vis, astfel incat sa va reflectati prin stil toate calitatile si punctele forte, sau sa lasati loc de mister. Acestea sunt create din diverse materiale (ex: sarafan blug, bumbac), atat pentru femei cat si pentru fete, orice tipologie feminina fiind multumita. Cu o nota de nostalgie acordata momentelor dedicate scolii, sarafanele noastre sunt moderne, dar carourile le pastreaza nuanta unica si primordiala, lasand trecutul sa creeze in mod revolutionar viitorul, avand la baza delicatetea si senzualitatea femeilor.

Indiferent de situatie, sarafanele sunt, cu siguranta, usor de asortat, astfel incat lookul creat poate fi atat unul casual, prin care sa fii libera sa fii orice iti doreste sufletul si gandul, cat si unul elegant care sa te faca atractia principala a oricarui moment al zilei. Noi va ascultam cerintele, dupa care croim vise, talent si culoare, pe firul dorintei dumneavoastra  piesa de rezistenta, exact cum o doriti, adaptata dupa masuri. Atat sarafanele, cat si restul pieselor se realizeaza la comanda indrumate de catre echipa noastra.

Ce este un sarafan?

Un sarafan de dama este o piesa de imbracaminte care se poate purta ca si articol de sine statator sau peste haine. Este o rochie dreapta, fara maneci, care poate avea diferite lungimi. Sarafanul de dama poate avea un design simplu sau poate fi decorat cu diferite elemente, cum ar fi volane, paiete sau broderii.

Sarafanul de dama poate fi purtat in diverse ocazii, atat formale cat si informale. Poate fi asortat cu diverse accesorii, cum ar fi curele sau pantofi, pentru a crea diferite look-uri. Sarafanul de dama poate fi purtat atat vara, pentru a va racori in zilele calduroase, cat si iarna peste o pereche de colanti pantaloni termici, pentru a va mentine cald.

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!