Fuste Ocazie

Afișez toate cele 16 rezultate

-10%
279,00 lei
-22%
290,00 lei
-34%
329,00 lei
-15%
220,00 lei
-31%
240,00 lei
-17%

Fuste ocazie

Pentru a evita monotonia rochiilor, fustele de ocazie sunt vandute singure, ori impreuna cu un top pe masura, din orice material, orice culoare, in functie de dorinte. Eleganta pe care o are o fusta lunga neagra de seara este, categoric, incomparabila, oferind feminitate si un atu oricarei femei ce indrazneste.

Fustele lungi si elegante de ocazie dispun de o nuanta de mister adaugata feminismului subliniat, au un efect senzational si sunt in pas cu moda. Acestea se pot purta la orice evenimente, sau in pur si simplu locuri mai speciale. Fusta visurilor tale se poate crea in atelierul nostru, aflat in Craiova, printr-un simplu telefon, in care echipa noastra discuta cu tine despre marimi si iti asculta fantezia, dupa care avem a o transforma in ce iti doresti si chiar mai mult, ceva superb.

Nu croim doar haine; croim vise, dorinte, personalitati in orice culori, orice modele, in functie de ce simti si ce te defineste, astfel incat prin simpla personalitate si prezenta ai sa surprinzi, avand un look deosebit de frumos. Marcheaza locurile prin care mergi cu unicitate si tipareste pe retina persoanelor ceea ce porti. Lasa hainele sa vorbeasca din sufletul si mintea ta. Noi te putem ajuta.

Contacteaza-ne si comanda fuste de ocazie lungi elegante de seara pe orice culoare!

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!