Rochii de seara la comanda

Malika Fashion este un atelier de creatie rochii de seara la comanda din Craiova. Produsele noastre se realizeaza exclusiv la comanda, iar in viitor vom extinde gama de produse pentru dumneavoastra. Daca sunteti in cautarea unei rochii de seara, uneori cea mai buna decizie este aceea de o comanda. 

Atelier croitorie rochii de seara Craiova

Asa cum am spus si mai sus, activitatea noastra se desfasoara in Craiova, iar principalul nostru obiectiv este acela de a realiza rochii de seara, de ocazie, de mireasa, dar si alte tituri de produse vestimentare la comanda doamnelor si domnisoarelor ce isi doresc sa arate cat mai spectaculos in cadrul unui eveniment. Pentru ca stim cat de importante sunt tinutele pentru un eveniment, ne-am propus sa fim un atelier de rochii de seara in care dorintele femeilor sunte cele care ne ghideaza activitatea noastra.

Gasirea unei rochii de seara reprezinta o misiune destul de grea pentru orice femeie, deoarece aceasta reprezinta elemental central al unei tinute in cazul unei ocazii special. O astfel de rochie, de regula, este create dintr-un material aparte, care denota eleganta si stil. O rochie de seara trebuie sa iasa in evidenta prin cromatica, textura si modelul. Ea este menita sa va faca sa va simtiti unica, frumoasa si eleganta, si sa atraga privirile admiratorilor din jur.

De ce sa va creati o rochie de seara la comanda?

Gasirea unei rochii de seara care sa se potriveasca perfect pe dumneavoastra necesita timp. Pentru ca dumneavoastra sa arati impecabil, rochia trebuie sa fie realizata exact pe dimensiunile personale. Rochia de seara prin modul in care este creata trebuie sa fie perfecta, motiv pentru care va recomandam sa apelati la ajutorul unui atelier.

In primul rand, dumneavoastra puteti alege materialul, forma si culoarea viitoarei rochii, iar marimea nu va mai fi o problema, de vreme ce rochia este facuta special pentru dumneavoastra. O rochie cumparata dintr-un magazine nu corespunde intotdeauna cerintelor si gusturilor dumneavoastra si adesea necesita mici modificari. O rochie deja creata, cumparata de pe internet sau dintr-un magazin poate fi adesea slab calitativa si sunt sanse sa nu corespunda cu ce ati avut in gand.

Rochia realizata la comanda este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Malika Fashion este un atelier din Craiova ce are experienta de peste un 10 ani in domeniu, asadar calitatea este garantata. De-a lungul anilor am facut peste 1000 de cliente multumite de tinutele create. Suntem pasionati de ceea ce facem, iar parerea clientului este cel mai important lucru pentru noi. Echipa noastra va poate realiza rochia dorita intocmai cerintelor dumneavoastra si cu siguranta veti fi multumita de rezultat.

Cele mai noi produse din magazin

Nou
-19%
Nou
Prețul inițial a fost: 269.00 lei.Prețul curent este: 219.00 lei.
Nou
Nou
Nou
Nou
Nou
-16%
Nou
Prețul inițial a fost: 319.00 lei.Prețul curent este: 269.00 lei.
-12%
Nou
Prețul inițial a fost: 340.00 lei.Prețul curent este: 299.00 lei.
Nou
-7%
Nou
Prețul inițial a fost: 150.00 lei.Prețul curent este: 139.00 lei.
-18%
Nou
Prețul inițial a fost: 169.00 lei.Prețul curent este: 139.00 lei.
-27%
Nou
Prețul inițial a fost: 150.00 lei.Prețul curent este: 109.00 lei.
-14%
Nou
Prețul inițial a fost: 220.00 lei.Prețul curent este: 189.00 lei.
-32%
Nou
Prețul inițial a fost: 130.00 lei.Prețul curent este: 89.00 lei.
-20%
Nou
Prețul inițial a fost: 199.00 lei.Prețul curent este: 159.00 lei.
Malika Fashion atelier croitorie rochii de ocazie si rochii de mireasa

Daca doriti sa fiti sigura de calitatea rochiei dumneavoastra, sa o creati exact asa cum va doriti, iar rochia sa vi se potriveasca perfect, nu ezitati sa apelati la atelierul nostru. Problemele cauzate de cautarea rochiei perfecte pentru dumneavoastra vor disparea. Veti economisii timp si bani, iar rezultatul va fi exact cel dorit.

De asemenea, daca sunteti in cautarea de magazine rochii Craiova va invitam sa descoperiti magazinul nostru online. Ne-am extins si nu realizam doar rochii la comanda. In prezent in magazinul nostru online de rochii puteti gasi modelele pe care vi le doriti pentru evenimentele importante.

Echipa noastra este aici pentru a va aduce rochia de vis la realitate!

Nu mai cauta magazine rochii Craiova fizice, deoarece poti castiga timp achizitionand rochia dorita online sau sa o faci la comanda.

Ultimele noutati