Cum comand un produs?

La atelierul Malika Fashion acordam mare atentie creatiilor noastre, motiv pentru care ne dorim ca tinutele noastre sa se potriveasca perfect clientelor.  Modul de a comanda este diferit in functie de tipul produsului dorit.

Produsele ce se afla in stoc si care sunt create pe marimi pot fi comandate direct de pe site.

Pentru tinutele realizate la comanda, puteti plasa o comanda direct pe site, insa va vom contacta pentru a ne oferi toate datele de care avem nevoie.

Cum pot comanda o rochie la comanda?​

Contacteaza-ne telefonic!​

Comenzile pentru rochii de ocazie, de seara sau de mireasa se vor prelua exclusiv prin telefon, deoarece ne dorim sa intelegem cat mai bine ceea ce va doriti. In urma discutiei telefonice vom programa o intalnire in cadrul careia vom discuta despre rochia dorita. Pentru comenzile venite din alte judete vom discuta telefonic si va vom oferi suport pentru a va ajuta sa ne furnizati masurile de care avem nevoie.​

Stabilim modelul rochiei

Modelul rochiei se va stabili in momentul in care va avea loc intalnirea noastra. Modelele pot face parte din colectiile noastre sau puteti sa va alegeti propriul model de rochie inspirandu-va de pe internet, urmand ca noi sa ne ocupam de realizarea acesteia.
In cazul comenzilor venite din alte judete, modelul rochiei se va comunica prin email, Facebook, whatsapp etc.​

Dimensiunile​

Dimensiunile sunt foarte importante, deoarece vor influenta modul in care rochia va arata pe dumneavoastra.
Cu cat acestea sunt mai corecte cu atat rochia va v-a veni mai bine!
Dimensiunile vor fi luate de catre echipa noastra in timpul intalnirii, dupa ce a fost stabilit modelul rochiei ales.
In cazul comenzilor de la distanta, vom discuta telefonic despre modul in care va puteti masura astfel incat sa ne furnizati dimensiunile exacte.​

Procesul de creatie​

Dupa ce a fost stabilit modelul rochiei si dimensiunile acesteia, rochia va intra in procesul de creatie.
Rochiile din colectiile noastre vor fi realizate din materialele recomandate de noi. Tinem la calitatea rochiilor noastre, motiv pentru care alegem intotdeauna materiale de calitate care sa va faca sa va simtiti deosebite.
Daca optati pentru un material mult mai ieftin, atelierul Malika Fashion nu isi asuma raspunderea pentru calitatea tinutei realizate!​

Livrarea produsului​

Rochia va fi realizata intr-un interval de 2-14 zile lucratoare.
Complexitatea tinutei, materialele solicitate, cat si perioada in care aceasta a fost solicitata vor influenta termenul de livrare al acesteia.
Va recomandam sa ne contactati din timp!
Detaliile despre timpul de livrare al rochiilor se vor stabili telefonic.​