fbpx

Afișez toate cele 9 rezultate

Halate Dama

Halate dama din satin, dar si din alte materiale. Pe aceasta pagina veti descoperi produse realizate de echipa Malika Fashion. Daca iti doresti un halat de satin, te invitam sa plasezi o comanda sau sa ne contactezi!

Despre halate de dama

Halatele sunt la moda in zilele noastre si au inceput sa aiba mai multe utilizari decat inainte. Foarte interesante si elegante sunt halatele dama, care pot fi lungi, scurte sau medii.  Ele pot fi utilizate atunci cand intri la dus si dupa le imbraci pana iti alegi lenjeria si hainele, atunci cand mergi in vizita la cineva si preferi sa stai intr-un halat inainte de a merge la somn sau chiar sa mergi pe strada, pana la magazin doar in halatul tau preferat. Halatele dama pot avea diverse modele, diverse culori sau imprimeuri, totul depinde de alegerea ta si gusturile tale.

Totusi, cele mai preferate sunt halatele dama satin, cu un material fin si care iti pune in valoarea pielea si trasaturile corpului intr-un mode deosebit. Halatele dama pot fi din diverse materiale: satin, dintr-un material pufos (special pentru baie) sau bumbac. Culoarea o poti alege tu, in functie de culoarea pielii tenului, dar multe femei prefer culori cum ar fi: alb, negru, roz, cu diverse imprimeuri. De asemenea, magia halatelor este aceea ca au buzunare si poti sa pui acolo de doresti, acelasi efect ca la rochiile cu buzunare.

Halatele dama pot fi asortate cu pijamalele sau cu lenjeria intima, mai ales in cazul halatelor dama satin, care sunt incredibil de sexy. De asemenea, pretul unui halat nu mai e ce a fost inainte, dar nu te teme, poti gasi halite dama ieftine la fel de incantatoare la ochi ca si restul halatelor cu un pret mai ridicat. Totul depinde de tine si de dorintele tale, mai ales ca este o piesa vestimentara tot atat de necesara si durabila ca lenjeria intima de exemplu.

Mai exista halate dama cu urechi de vulpe, urs sau chiar pisica. Poti alege orice model doresti atat timp cat este ceea ce iti doresti cu adevarat!

Open chat
1
Buna ziua,
Spuneti-ne cum va putem ajuta!